Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε μια με δύο μέρες. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο»,
ανέφερε για την ατομική του απόδοση και ακολούθως αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος»: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ο προπονητής κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ, ενώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και σαν αρχηγός προσπαθώ να το κρατήσω, μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας»

Για τον Χένινγκ Μπεργκ και τον τρόπο δουλειάς του:
«Είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, θέλει να μας βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και με βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

Για το πώς αντιμετώπισε ο ίδιος την πρόταση της Ομόνοιας για απόκτησή του από τη Νέα Σαλαμίνα:
«Ήμουν πολλά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα. Η πρόταση από την Ομόνοια ήταν μεγάλη χαρά για μένα, πίστευα στον εαυτό μου και έκανα το βήμα. Είχα και πρόταση από το εξωτερικό τότε, αλλά προτίμησα να έρθω στην Ομόνοια».

Για τις φιλοδοξίες του:
«Πρωτάθλημα με την Ομόνοια και μια μεταγραφή στο εξωτερικό»
?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
αύριο Πεμ 25 Φεβ 21: Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ