Επίσης, με έχει χτυπήσει κεραυνός, αυτό ήταν πολύ έντονο. Ήμουν στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού μας και γέμιζα το σίδερο με νερό. Είχα το χέρι μου στη βρύση. Το κλιμακοστάσιο χτυπήθηκε από κεραυνό και μέσω του νερού ο κεραυνός έφτασε σε μένα. Ήμουν μέσα στο κλιμακοστάσιο, και από το χτύπημα βρέθηκα στον αέρα, διέσχισα την κουζίνα και προσγειώθηκα στο ψυγείο. Ευτυχώς, η μητέρα μου με έδεσε με μια λωρίδα στο πρόσωπο και με επανέφερε.  

Αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς θα πεθάνω την επόμενη φορά. Προφανώς, κάτι πολύ δραματικό και τρελό πρόκειται να μου συμβεί», είπε αρχικά η 62χρονη ηθοποιός. 

Την τρίτη φορά που η Stone βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο, ήταν το 2001 οπότε και υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες στο νοσοκομείο.  Οι πιθανότητες για επιβίωση που της έδιναν αρχικά οι γιατροί ήταν ελάχιστες.

Τελικά, μετά από μία πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως.  
«Ένιωθα σαν να με είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη εκεί και να σκέφτομαι, "παθαίνω εγκεφαλικό"», περιγράφει και αποκαλύπτει ότι χρειάστηκε σχεδόν εφτά χρόνια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, αφού το εγκεφαλικό είχε επηρεάσει την ομιλία της, το περπάτημά της, την ακοή της.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ