Συγχαρητήρια προς την νέα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έστειλε και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μέσω twitter.


«Συγχαρητήρια στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία σήμερα από τη Βουλή των Ελλήνων. Η Ελλάδα προχωράει στη νέα εποχή της ισότητας», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω twitter η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Συγχαρητήρια έστειλε μέσω twitter και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Σαρλ Μισέλ, «Θα ήθελα να συγχαρώ την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την εκλογή της ως νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι ένα σπουδαίο μήνυμα η εκλογή της πρώτης γυναίκας στο υψηλότερο αξίωμα της Δημοκρατίας. Πιστεύω βαθιά ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να συμβάλει στη μελλοντική ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη με τη σειρά του την κα. Σακελλαροπούλου και εξέφρασε βεβαιότητα για καρποφόρα συνεργασία. 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ