Ληστεία Λεμεσού: Έδειξαν μεταμέλεια οι ανήλικοι, σοκαρισμένοι οι γονείς

Τρίτη, 6/6/2023 - 07:38
ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ

Μεταμέλεια έδειξαν οι πέντε ανήλικοι που λήστεψαν διανομέα φαγητού το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, οι ανήλικοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε πάρκο στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, παρήγγειλαν φαγητό μέσω εφαρμογής.

Λευτέρης Κυριάκου - Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
«Εκεί τέσσερις εξ αυτών ήταν οπλισμένοι με ξύλα και ρόπαλα, ο διανομέας με την παρουσία τους εκεί φοβήθηκε, εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα και τα φαγητά και τράπηκε σε φυγή.»

Όταν στη συνέχεια έμαθε, μέσω φίλων του, πού βρίσκεται η μοτοσικλέτα, ο διανομέας μετέβη στη συγκεκριμένη τοποθεσία μαζί με άλλους τρεις για να τη βρει. 

Λευτέρης Κυριάκου - Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
«Εκεί στο συγκεκριμένο πάρκο βρίσκονταν και άλλα πρόσωπα, γύρω στα 10-15 άτομα, προφανώς ενήλικοι, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους αλλοδαπούς και ξεκίνησε η επίθεση.»

Με τους ανηλίκους να ισχυρίζονται ότι δεν ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Όσον αφορά τους γονείς των εφήβων, προσερχόμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα έδειξαν σοκαρισμένοι με τα γεγονότα. 

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι πρόσωπα, πέντε εξ αυτών ανήλικα, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς το βράδυ της Δευτέρας και αφέθηκαν ελεύθερα. Παράλληλα, καταζητούνται και τα υπόλοιπα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην επίθεση. 

Κεντρική φωτογραφία αρχείου