Άρχισαν να ανοίγουν στόματα για τον θάνατο του Θανάση Νικολάου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, 6/10/2022 - 20:07
Μικρογραφία

Της Έρικας Καβάζη

Τα βαθιά κρυμμένα μυστικά που άρχισαν να βγαίνουν στο φως της επιφάνειας μετά τις αποκαλύψεις μέσα από το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Μάτσα και Αλεξόπουλου, φαίνεται πως έδωσαν το κλειδί σε άτομα του παρελθόντος να ανοίξουν το στόμα τους.  

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του Alpha, πρόσωπα από το παρελθόν που προς το παρόν θέλουν να παραμείνουν ανώνυμα, φαίνεται πως άρχισαν να ανοίγουν το στόμα τους και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τον θάνατο του 26χρονου Θανάση Νικολάου, του οποίου το άψυχο σώμα εντοπίστηκε κάτω από την γέφυρα της Άλασσας το 2005.  

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Alpha, εκμυστηρεύτηκαν πληροφορίες και έδωσαν συγκεκριμένα ονόματα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ενώ παρουσιάζονται έτοιμοι να απαντήσουν στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ, που αφορά την συγκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, όπως το χαρακτηρίζουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για άτομα από το ίδιο στρατόπεδο που ήταν μάρτυρες του μπούλινγκ που υφίστατο ο άτυχος Θανάσης.  

Έπιασαν δουλειά 
Οι δυο υπαστυνόμοι και οι δυο αστυφύλακες από τα ΤΑΕ Αμμοχώστου και Λάρνακας έπιασαν δουλειά, για τις νέες έρευνες στη βάση των οδηγιών που έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας. Στις έρευνες θα συμμετέχει και ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Αντώνης Αλεξόπουλος.  

Σχολιάζοντας τις νέες έρευνες η υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι θα παρακολουθεί την υπόθεση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.  

Στέφη Δράκου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης 
«Εκφράζω τη λύπη μου ως πολίτης και ως μητέρα προς τη μάνα του Θανάση. Λυπούμαι πραγματικά γιατί μετά από 17 χρόνια ξετυλίγεται αυτή η υπόθεση. Μακάρι να μπορούσαμε να πηγαίναμε πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ειρηνική διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία από πολίτες ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του Θανάση αλλά και για απαίτηση επιστροφής του ποινικού ανακριτή Σάββα Μάτσα στην υπόθεση.