Δωρεάν Πόσιμο Νερό – Κάθε Μέρα..!

  • Αν σας ενδιαφέρει να έχετε καθαρό, κρυστάλλινο και Υγιεινό κρύο και ζεστό νερό κάθε μέρα εντελώς δωρεάν, τηλεφωνήστε τώρα στο 25 373 797 ή 99 460 560.
  • Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος που πληρώνετε αγοράζοντας πόσιμο νερό, αφιερώστε μερικά λεπτά και διαβάστε τα πάρα κάτω.
  • Αν βαρεθήκατε να κουβαλάτε βαριές πλαστικές συσκευασίες πόσιμου νερού και θέλετε να έχετε κρύο και ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή, σας προτείνουμε λύση.
  • Αν έχετε εξοχικό και η παροχή ή η ποιότητα του νερού δεν σας ικανοποιεί, τηλεφωνήστε τώρα στο 25 373 797.

Το Airwaterex είναι μια έξυπνη και τεχνολογικά ανεπτυγμένη λύση παραγωγής νερού από τον αέρα! Χρησιμοποιώντας τη υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να παράγει μέχρι και 34 Λίτρα την ημέρα, καθαρού, άοσμου, φιλτραρισμένου, κρυστάλλινου νερού.

Με απλά λόγια η συσκευή Airwaterex παράγει νερό από τον αέρα και περιέχει όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός του ανθρώπου, όπως νάτριο, κάλλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδερο, φωσφόρο κλπ.

Το νερό που παράγουν οι συσκευές μας είναι απαλλαγμένο από πέτρα, περιττά άλατα, χλωρίνη, διαλυμένα στερεά ξένα σώματα όπως οξειδωμένο σίδερο, βαριά μέταλλα κλπ. που είναι πολύ βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό.  

 

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν η Υγεία σας και θέλετε να έχετε ανά πάσα στιγμή καθαρό, κρυστάλλινο και Υγιεινό νερό, χωρίς πλαστικές μπουκάλες και άλλες ταλαιπωρίες, αν θέλετε να μειώσετε το κόστος νερού στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, τηλεφωνήστε τώρα στο 25 373797..

Παραδίδουμε σε όλες τις πόλεις.

Airwaterex Ltd

Τηλ. 25 373797
Κινητό. 99 460 560
e-mail: airwaterex@cytanet.com.cy
www.airwaterex.webs.com

Ερωτήσεις

Απαντήσεις

Τι είναι τοAirwaterex;

Το Airwaterex είναι ένα μηχάνημα που παράγει καθημερινά καθαρό και Υγιεινό πόσιμο νερό από τον ατμοσφαιρικό αέρα.

 


Πως λειτουργεί; Χρειάζεται εγκατάσταση ή παροχή νερού;

Το Airwaterex δεν χρειάζεται οποιανδήποτε εγκατάσταση  παροχής νερού. Το συνδέεις στη πρίζα και αμέσως αρχίζει η παραγωγή φρέσκου πόσιμου νερού. Όταν τα ανοξείδωτα αλουμινένια δοχεία του γεμίσουν, τότε η παραγωγή σταματά αυτόματα . Δεν χρειάζεται παροχή νερού (αφού παράγει από μόνο του) και σίγουρα δεν χρειάζονται οι ογκώδης και αντιαισθητικές μπουκάλες νερού.

Είναι Ογκώδες;

Το μέγεθος του Airwaterex δεν ξεπερνά το μέγεθος των τυπικών μηχανών νερού που χρειάζονται τις μεγάλες μπουκάλες.


Είναι καλό και ασφαλές το νερό;

Το Airwaterex χρησιμοποιεί 7 ειδικά φίλτρα επεξεργασίας και διύλισης  του νερού καθώς και υπεριώδεις ακτίνες για αποστείρωση του νερού, χωρίς την ανάγκη χλωρίνης και άλλων χημικών καθαρισμού του νερού. Είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Κρατικό Χημείο και / ή από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Μπορεί να παγώσει / ζεστάνει το νερό;

Το μικρο-κομπιούτερ που είναι ενσωματωμένο στο Airwaterex, σας δίνει την δυνατότητα να καθορίσετε εσείς τις θερμοκρασίες του ζεστού και κρύου νερού που θέλετε να έχετε  ανά πάσα στιγμή.

Ποιες είναι οι χρήσεις του;

Το Airwaterex είναι ιδανικό για οικίες, εξοχικάγραφεία, ιατρεία, μαγαζιά, γυμναστήρια, καφετέριεςεργοστάσια, ξενοδοχεία κλπ. που θέλουν να μειώσουν το κόστος του πόσιμου νερού τους.

Πόσο είναι το κόστος παραγωγής νερού;

Αφού το αγοράσετε, το κόστος παραγωγής νερού είναι πάρα πολύ χαμηλό ( 7 σέντ του ευρώ το λίτρο παραγωγής) αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ηλεκτρισμός. Συγκριτικά το κόστος δεν υπερβαίνει αυτό ενός κανονικού ψυγείου.

Διαστάσεις Ψυγείου

40Χ40Χ105 cm

Πότε ήρθε στην Κύπρο; Το αγόρασαν πολλοί;

Υπάρχουν πάνω από 4800 εταιρείες, γραφεία και οικίες που χρησιμοποιούν το Airwaterex και υπάρχει στην Κύπρο εδώ και 8 χρόνια. Στο εξωτερικό είναι δοκιμασμένο πάνω από 25 χρόνια.  

Το θέλω τώρα. Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Τηλεφωνήστε στο 25 373 797 ή 99 460 560 και θα σας παραδοθεί στο γραφείο ή στο σπίτι σας.

Airwaterex Ltd

Φωκυλίδου 20,
Λεμεσός, 3066
Τηλ. 25 373797
Κινητό. 99 460 560
e-mail: airwaterex@cytanet.com.cy
www.airwaterex.webs.com

Υ.Γ. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων μας ζητούνται συνεργάτες / μεταπωλητές για όλες τις πόλεις.