Η Λαμία αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και πήρε προβάδισμα στο σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 9' ο Καραμάνος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραίο τελείωμα αλλά αρχικά δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε καθώς σηκώθηκε η σημαία του βοηθού για οφσάιντ. Στη συνέχεια ωστόσο, η φάση εξετάστηκε από το VAR, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση με αποτέλεσμα το γκολ να μετρήσει (0-1).

Η Λαμία στο 20' είχε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ρόμανιτς αλλά ο Μανδάς βρήκε την μπάλα και ο Σάλομον την απομάκρυνε προτού περάσει τη γραμμή κι αφού βρήκε και το δοκάρι. 

Κι αντί να δεχτεί γκολ ο Ατρόμητος, ήταν εκείνος που βρήκε την ισοφάριση (1-1) στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 38' κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή αλλά η Λαμία απείλησε πρώτη με τον Ρόμανιτς στο 57'. Οσο περνούσε ο χρόνος όμως η ομάδα του Περιστερίου γινόταν ολοένα και πιο πιεστικά φτάνοντας εν τέλει στο «χρυσό» γκολ στο 85'. Ο Σάλομον έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-1.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκαλβάο (40' Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46' Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70' Μουνίθ), , Αγκάγιεβ (70' Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70' Μανούσος).

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος (86' Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (67' Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78' Βασιλακάκης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος (78' Αραμπούλι).
?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ