Πέραν από τη χρήση μάσκας, τα εκλογικά κέντρα έχουν εφοδιαστεί με μεγάλο αριθμό από στυλό, τα οποία δίνονται στους ψηφοφόρους και μετά σε ειδική συσκευή αποστειρώνονται και δεν γίνεται χρήση ενός μόνο στυλό από όλους, όπως συνηθιζόταν.

Τα παραβάν και πάλι για λόγους υγιεινής δεν έχουν ρούχινη κουρτίνα, ωστόσο και πάλι διαφυλάσσεται η μυστικότητα της ψήφου, με την είσοδο να έχει στραφεί προς τον τοίχο, αποκλείοντας την οπτική επαφή με το ψηφοδέλτιο, παρά μόνο από τον συγκεκριμένο εκλογέα, που εκείνη την ώρα ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.

Πρώτος ψήφισε ο Παναγιώτης Πέτρου, που στηρίζεται από την Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Αγλαντζιάς. Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 στο Ε΄ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Ακολούθησε στις 10:00, ο Κώστας Κόρτας, που στηρίζεται από τη συνεργασία ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ. Ψήφισε στο Στ' Δημοτικό Σχολείο της Αγλαντζιάς.

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε στις 10:30 στο Γ' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, η Έφη Ξάνθου, που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων. Μαζί της ήταν τόσο ο πρόεδρος του Κινήματος, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, όσο και ο Γιώργος Περδίκης.

Στις 11:00 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, επίσης στο Γ' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ. 

Τέλος, στις 11:30, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, επίσης στο Γ' Δημοτικό.

Πηγή: Philenews

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ