Ο Τόνι Γκριν.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ενοχή που νιώθω, γνωρίζοντας ότι έκανα μια γιορτή που οδήγησε σε τόσα πολλά δεινά», έγραψε ο Γκριν, ένας απο τους φανατικότερους υποστηρικτές του προέδρου Τραμπ, μιλώντας στην Dallas Voice, παροτρύνοντας όλους να πάρουν στα σοβαρά τον ιό.

Ο Γκριν είπε ότι ψήφισε τον Πρόεδρο Τραμπ και ήταν δύσπιστος για το COVID-19 έως ότου κόλλησε ολόκληκρη η οικογένειά του.

«Παραδέχομαι ότι ψήφισα τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016. Παραδέχομαι ότι βυθίστηκα στην παγίδα συνωμοσίας για τον COVID-19», έγραψε ο Γκριν. «Συμμετείχα και ήμουν ένας από όλους αυτούς τους αδίστακτους οπαδούς του Τραμπ με την προκλητική συμπεριφορά. Θεωρούσα ότι ο κορωνοϊός είναι απάτη. Πίστευα ότι ο ιός ήταν φάρσα», πρόσθεσε. «Πίστευα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι Δημοκρατικοί το χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν πανικό, να καταστρέψουν την οικονομία και να καταστρέψουν τις πιθανότητες για επανεκλογή του Τραμπ».

Ο Γκριν ανέφερε ότι ανησύχησε για πρώτη φορά όταν μετά το πάρτι ξύπνησε νιώθοντας έντονη αδιαθεσία. Μέχρι τις 15 Ιουνίου, τρεις μέρες μετά το πάρτι δηλαδή, ο σύντροφός του και οι γονείς του είχαν επίσης αρρωστήσει.

«Ο πόνος και το τραύμα που προκαλεί είναι κάτι περισσότερο από αυτό για το οποίο κάποιος θα μπορούσε να είχε προετοιμαστεί», έγραψε ο Γκριν..

Ο Γκριν και ο πεθερός του, Τζέγια, εισήχθησαν και οι δύο στο νοσοκομείο στις 24 Ιουνίου.

Ο Γκριν υπέστη σχεδόν εγκεφαλικό επεισόδιο αφού ο κορωνοϊός επιτέθηκε στο νευρικό του σύστημα.

Μεταξύ 17 και 23 Ιουνίου, η μητέρα του Τζέγια αρρώστησε και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου πέθανε την 1η Ιουλίου μετά από πνευμονία που προκλήθηκε από τον ιό.

Ο πεθερός του Γκριν, Τζέγια.

Ο Τζέγια δεν γνώριζε ότι η μητέρα του βρισκόταν σε ένα δωμάτιο δίπλα του, σύμφωνα με τον Γκριν.

Στις 12 Ιουλίου, ο Γκριν έμαθε ότι ο πεθερός του Τζέγια είχε μπει στη ΜΕΘ, σε μηχανική υποστήριξη, αφού είχε πνευμονία.

Η πεθερά του, η Μαρίσα, τον κάλεσε «κλαίγοντας και να φωνάζοντας από τον τρόμο» για να του πει τα άσχημα νέα.

Η κηδεία της γιαγιάς του συντρόφου του (πατέρα του Τζέγια) έγινε στις 14 Ιουλίου, με παρεβρισκόμενα μόνο 10 μέλη της οικογένειας, λόγω των αυστηρών περιορισμών λόγω κορωνοϊού. Την ίδια μέρα πέντε ακόμη μέλη της οικογένειας διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Γκριν 12 από τους 14 που προσβλήθηκαν από τον ιό είτε έχουν αναρρώσει είτε αναρρώνουν.

«Για όσους αρνούνται ότι υπάρχει ο ιός ή για όσους υποβαθμίζουν τη σοβαρότητά του, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω: Ο κορωνοϊός είναι πραγματικός και εξαιρετικά μεταδοτικός», έγραψε ο Γκριν. «Πριν μάθεις ότι το έχεις, το έχεις μεταδώσει στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους γείτονές σου». Και πρόσθεσε: «Δεν θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να υποφέρουν και να πεθαίνουν από κορωνοϊό επειδή έχετε κάποια συγκεκριμένη πολιτική στάση ή προτιμάτε να προστατεύετε την οικονομία από τη ζωή τους».

Στις 2 Ιουλίου ο Κυβερνήτης Γκρεγκ Αμποτ επέβαλε τη χρήση μάσκας σε μέρη όπου συγκεντρώνονταν 20 ή περισσότερα άτομα. Ο Αμποτ διέταξε να κλείσουν τα μπαρ στις 26 Ιουνίου, αφότου άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα που σχετίζονταν με τους χώρους διασκέδασης.

«Αισθανθήκαμε ότι τα χειρότερα ήταν πίσω επειδή όλα έμοιαζαν εύκολα, τα καταστήματα ξανά-άνοιγαν και κανένας από εμάς δεν βίωνε συμπτώματα κορωνοϊού», δήλωσε ο Γκριν στο NBC News.

Πηγή: iefimerida.gr 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ