Όπως εξηγεί κα. Νεοφύτου το Europass είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο με στόχο την προσπάθεια ενίσχυσης της κινητικότητας, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης και της εργασίας στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η κα. Νεοφύτου σημειώνει ότι η καινούργια πλατφόρμα europass, η οποία έχει αρχίσει την 1η Ιουλίου έχει ως στόχο την παροχή δωρεάν διαδικτυακών εργαλείων καθώς και πληροφοριών στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να υποβοηθήσει τη διαχείριση της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ταυτόχρονα όπως σημειώνει η νέα πλατφόρμα εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για ουσιαστική υλοποίηση της φιλοδοξίας να καταστεί η δια βίου μάθηση στη ζωή μας.

Όπως εξηγεί για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό εργαλείο europas θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Επιπρόσθετα, η κα. Νεοφύτου είπε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και με τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου δίνεται η δυνατότητα κάποιος μπορεί να ετοιμάσει βιογραφικά σημειώματα, δίνονται εργαλεία για ετοιμασία συστατικών επιστολών, παρέχονται από αξιόπιστες τιμές όλες οι ευκαιρίες μάθησης και εργοδότησης και δίνονται αρκετές ευκαιρίες από διάφορα εθνικά δίκτια για κατάρτιση.

Η προσπάθεια είναι η ανάδειξη των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και προσόντων των πολιτών ώστε να γίνονται κατανοητά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες μέσω της δημιουργίας εξατομικευμένων βιογραφικών και συστατικών επιστολών


?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ