Στην Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) αναφέρεται επίσης ότι θα δημιουργηθεί παιδικός σταθμός, περίπτερο, κολυμβητήριο, λέσχη ειδικά διαμορφωμένη για τους κατοίκους και υπόγειος χώρος στάθμευσης. Πιο αναλυτικά για τη λέσχη, αυτή θα είναι δύο ορόφων και θα περιλαμβάνει καθιστικό, μπαρ, γυμναστήριο, αποδυτήρια, πισίνα και γραφεία διοίκησης/διαχείρισης της ανάπτυξης.​

Κάθε έπαυλη θα αποτελείται από τρεις ορόφους και θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδιωτικό κήπο, κολυμβητική δεξαμενή και ένα καλυμμένο και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Όσον αφορά τις πολυκατοικίες, αυτές θα αποτελούνται από έξι ορόφους μαζί με το ισόγειο. Τα διαμερίσματα θα ξεκινούν από το ισόγειο με δύο διαμερίσματα των τεσσάρων υπνοδωματίων με βεράντες και δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με βεράντα. Στους πρώτους πέντε ορόφους θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων, δύο των δύο υπνοδωματίων και δύο του ενός υπνοδωματίου, το καθένα με δική του βεράντα. Γύρω από τις πολυκατοικίες θα υπάρχουν υπερυψωμένοι κεντρικοί κήπου που θα καλύπτουν τους υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι με το έργο «Στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας σύγχρονης οικιστικής ανάπτυξης το μέγεθος και ο χαρακτήρας του οποίου σκοπεύουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας τόσο με την απασχόληση ατόμων κατά την φάση κατασκευής και λειτουργίας όσο και λόγω της αυξημένης ζήτησης αγαθών και υπηρεσιών».

Το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 8 με 10 χρόνια από την έναρξη των εργασιών. Σύμφωνα με τα σχέδια, τα έργα θα εκτελούνται σε τέσσερις διαδοχικές και διακριτές φάσεις των δύο με δυόμιση χρόνων η κάθε μία. Αναλόγως της ζήτησης των προσφερόμενων κατοικιών θα επιταχύνεται και το έργο σημειώνει η εταιρεία.

 

 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ