Η προσφυγή της εταιρείας πρακτικά στέλνει για πολλοστή φορά το έργο στις ελληνικές καλένδες, αφού μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής ουδεμία εργασία είναι δυνατό να αρχίσει. Και έχοντας ως δεδομένη την πολυπλοκότητα τέτοιων δικαστικών διεργασιών, θεωρείται βέβαιο ότι πλέον ευρισκόμαστε ενώπιοι ενστάσεων επί ενστάσεων σε κάθε απόφαση που θα εκδίδουν στο εξής τα δικαστήρια, διαδικασία που η Πάφος βιώνει και στην περίπτωση της μαρίνας και στην περίπτωση του νέου δρόμου αεροδρομίου-τουριστικής περιοχής.

Το προτεινόμενο έργο αφορά την μελέτη και κατασκευή (Design & Build) δρόμου δύο λωρίδων από την Αγία Μαρινούδα μέχρι το Στρουμπί, μήκους 15,5 χλμ., με προοπτική αναβάθμισής του σε αυτοκινητόδρομο τεσσάρων λωρίδων, ενώ το προκαταρκτικό κόστος του έργου υπολογίζεται σε €70 εκ.+ ΦΠΑ. Ο συνολικός  χρόνος μελέτης/κατασκευής θα είναι 3,5 χρόνια.

Η όδευση αρχίζει από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά την Αγία Μαρινούδα, ακολουθεί βόρεια πορεία ανατολικά της Μαραθούντας και της Τσάδας, δυτικά της Καλλέπειας και του Στρουμπιού και καταλήγει στον υφιστάμενο δρόμο, μετά το Στρουμπί.

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ