• Ο κ. Αναστασιάδης θεωρεί ότι η πολιτική ζωή και η δημοσιογραφία πρέπει να φιμώνονται με απειλές για αγωγές στην περίπτωση που θέτουν ζητήματα που θίγουν συμφέροντα του; Έτσι εξυπηρετείται η δημοκρατία και η διαφάνεια στον τόπο;
    Εμείς δεν πρόκειται να φιμωθούμε. Θα ασκούμε το ρόλο μας ως η αντιπολίτευση μέσα σε μια δημοκρατία. Αλλού οι απειλές λοιπόν.
  • Για άλλη μια φορά επιχειρείται να περάσει το μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία ότι όλα αυτά λέγονται για να κτυπηθεί πολιτικά ο κ. Αναστασιάδης. Τους υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγαν και όταν υποβάλλαμε ερωτήματα και για τη βιομηχανία έκδοσης διαβατήριων που έστησαν. Τότε εκτός από εμάς, αντέδρασαν και οι ευρωπαίοι φίλοι τους. Κυρίως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν. Με ανακοίνωση του σε έντονο πνεύμα το ΕΛΚ κατήγγειλε τα όσα έπραττε η κυβέρνηση Αναστασιάδη. Αλλού λοιπόν αυτές οι κουτοπονηριές.
  • Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα γιατί δυσφημίζεται η Κυπριακή Δημοκρατία από δραστηριότητες του δικηγορικού γραφείου του Προέδρου. Αναμένουμε απαντήσεις λοιπόν. Όπως αναμένουμε και από τα άλλα κόμματα να πάρουν θέση στο θέμα.

    Πηγή: Philenews

    ?' />
    CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
    Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
    ΓΙΟΡΤΕΣ
    Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ