Παρότι στόχος ήταν να γίνει μια... ρομαντική κίνηση, πολλοί δεν το είδαν έτσι. «Ζήτησε οδηγίες και ήταν ευγενική. Αφήστε ήσυχη την καημένη γυναίκα», έγραψε κάποιος. Επίσης, πολλές γυναίκες απάντησαν αναφέροντας τις δικές τους αμήχανες εμπειρίες με την αστυνομία.

Η Ανια Μέλζερ, δημοσιογράφος στη Βιέννη, έγραψε ότι κάποτε προσπάθησε να καταγγείλει έναν επίμονο θαυμαστή της στην αστυνομία. Ο ένστολος της απάντησε ότι θα έπρεπε να έχει φίλο έναν αστυνομικό για να κρατήσει μακριά τέτοια άτομα και της έκλεισε το μάτι. Αλλη γυναίκα ανέφερε ότι κάποτε έχασε την ταυτότητά της στην Ιταλία και αρκετοί αστυνομικοί της είπαν: «Αν δεν έχεις ταυτότητα θα πρέπει να μείνεις μαζί μου για πάντα». Ακόμη χειρότερα, μια γυναίκα στο Μόναχο έγραψε ότι κάποτε ένας αστυνομικός της έδωσε κλήση απλά και μόνο για να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της ώστε να την καλεί πολλές φορές καθημερινά, για εβδομάδες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου υπεραμύνθηκε της κίνησης που έγινε στο Instagram λέγοντας απλά ότι ήθελαν να βοηθήσουν. «Οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, με αισθήματα και μια ευκαιρία για έναν μεγάλο έρωτα. Η ανάρτηση δεν είχε φωτογραφίες και ονόματα. Η γυναίκα είναι ελεύθερη να αποφασίσει αν θέλει να απαντήσει. Δεν υπάρχει πίεση, απλά μια προσφορά και κάτι πολύ όμορφο: η ευκαιρία για τον έρωτα. Για αυτό υπάρχουν τα social media», δήλωσε στο BBC. Πάντως, μέχρι τώρα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Πηγή: philenews/iefimerida.gr

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ