Έτσι, η όμορφη εικόνα που παρουσίαζε με τη ροή του άφθονου νερού ο μεγαλύτερος ποταμός που διέρχεται από τη Λευκωσία, αντικαταστάθηκε με εικόνες οπτικής ρύπανσης και απογοήτευσης, αφού στις όχθες του εμφανίστηκαν από παλιοί καναπέδες, μέχρι βαριά πλαστικά ή ξύλινα αντικείμενα, αλλά και κορμοί δέντρων μαζί με τα κλαδιά τους, που αποκόπηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Αμέσως μετά που κατέβηκε η στάθμη του νερού στον ποταμό και εμφανίστηκε όλη αυτή η ακαθαρσία, οι τοπικές Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να καθαρίσει η κοίτη του ποταμού.
Όπως ανέφερε χθες στον «Φ» ο δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, που βρίσκεται στην Ιταλία και επιστρέφει σήμερα, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός έδωσε οδηγίες όπως αμέσως αρχίσει ο καθαρισμός της κοίτης από συνεργεία του δήμου.
«Αυτά που τώρα συναντούν στην κοίτη του ποταμού οι δημότες μας, είναι ελάχιστα μπροστά στην απίστευτα μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών που έφερε μαζί του το νερό. Ωστόσο, όπως με πληροφόρησαν παλαιότεροι, η ποσότητα των σκουπιδιών και των μπαζών που είχαμε φέτος στην κοίτη του ποταμού, ήταν σαφώς λιγότερη από εκείνη προηγούμενων χρόνων», τόνισε και συμπλήρωσε ότι ο καθαρισμός του ποταμού θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί.
Όπως πληροφορείται ο «Φ» σε παρόμοια δράση έχουν επιδοθεί και άλλοι δήμοι από τους οποίους διέρχεται ο Πεδιαίος ποταμός, όπως εκείνοι της Λακατάμιας και της Λευκωσίας. 
?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ