Το δίλημμα Μαραντόνα ή Μέσι δεν θα έχει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση αφού οι δυο τους πλέον έχουν δημιουργήσει «στρατιές» θαυμαστών που δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους αναφορικά με τον κορυφαίο Αργεντινό όλων των εποχών.

Ο Μαραντόνα, έχει εκφραστεί και στο παρελθόν με αρνητικό τρόπο για τον Λιονέλ Μέσι έχοντας αναφέρει πως «πριν από κάθε σημαντικό ματς πηγαίνει... 20 φορές στην τουαλέτα», δηλώνοντας αυτή τη φορά στην «Ole» πως:

«Τον λατρεύω, είναι πραγματικό φαινόμενο, αλλά δεν θα γίνει ποτέ ηγέτης... Θα μείνει για πάντα στον δικό του κόσμο γιατί βλέπει αλλιώς τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και είναι πλέον οικογενειάρχης».

Φυσικά η μεγαλύτερη αφορμή του Μαραντόνα είναι η αποτυχία του Μέσι να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αργεντινής σε έναν ποδοσφαιρικό θρίαμβο σε μεγάλο τουρνουά, ενώ τον τελευταίο καιρό, ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα απέχει από την «αλμπισελέστε» δίχως να μπορεί κανείς να μιλήσει για την επιστροφή του...?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
αύριο Τετ 01 Μαι 19 : Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Ιερεμίας, Ισιδώρα, Δώρα, Φιλόσοφος, Φιλοσοφία, Φιλοσοφή, Σοφός, Σοφία, Σόφη, Τάμαρα, Ταμάρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ