Στο δείπνο παρέστησαν, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδομος Προδρόμου και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ σε Νέα Υόρκη: Προεργασία και μετά διάλογος

Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη συνάντηση ηγετών των χωρών μελών του ΟΗΕ με θέμα «Διεθνές κάλεσμα για Δράση κατά του παγκόσμιου προβλήματος των ναρκωτικών».

Ακολούθως ο Πρόεδρος τα Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνάντηση της «Συνόδου Ειρήνης - Νέλσον Μαντέλα».

Στη συνέχεια, στο χώρο των ΗΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νίκολ Πασινιάν.

Αργότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη και μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, θα μεταβεί στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, ενώ το βράδυ, ο Πρόεδρος και η σύζυγος του θα παραστούν στη δεξίωση που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Πηγή: philenews
 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μόδεστος, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ, Θεοφανώ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ