Στη συνέχεια, έχει "χτυπήσει" ένα λιοντάρι, όπως ακριβώς έχει κάνει και η γυναίκα του, ενώ προς τον καρπό του έχει τατουάζ τον Ιησού του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Τι άλλο υπάρχει στο αριστερό του χέρι; Tα δύο γράμματα "B.C." (σ.σ. Before Christ), καθώς και η λέξη "Happy". Στα δάχτυλά του βρίσκονται τα σύμβολα της τράπουλας (καρό, μπαστούνι, κούπα, σπαθί), ένα κλειδί του Σολ, ένας σταυρός και ένα διαμάντι.

ΣΤΗΘΟΣ


Σε αντίθεση με τα χέρια του, το στήθος του Κουτίνιο είναι πολύ πιο... άδειο από τατουάζ. Δύο όμως είναι αυτά που ξεχωρίζουν και βρίσκονται σε αυτό το σημείο. Μια αραβική φράση που έχει χτυπήσει πάνω από το σημείο της καρδιάς και η λέξη "Grateful" (Ευγνώμων) στο κέντρο ακριβώς του στήθους του.

Το πιο απίθανο, αλλά και πιο περίεργο τατουάζ του βέβαια το έχει "χτυπήσει" σχετικά πρόσφατα στους κοιλιακούς του και είναι μια φάτσα του Μίκι Μάους.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ
το υπόλοιπό σώμα του, όσο τουλάχιστον από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς όταν αγωνίζεται υπάρχει μια άγκυρα πίσω από το αριστερό του αυτί. Τα πόδια του, και τα δύο, είναι "άδεια" και δεν έχουν ούτε ένα τατουάζ.

Τώρα για τα υπόλοιπα σημεία του σώματος δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι ακριβώς έχει (αν έχει), μιας και δεν τα έχουμε δει. Έχει αρκετό χώρο, πάντως, για να "χτυπήσει" ακόμη περισσότερα από τη νέα σελίδα της ζωής του στη Βαρκελώνη


?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Σύλβια, Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ